Merken

ABIC

De firma ABIG werd in 1945 opgericht te Oberstdorf door Carry Gross. In de jaren 60 ontwikkelde de firma zich al snel tot één van de belangrijkste spelers op de markt van olie- en gasbranders. In 1968 vestigde de intussen van naam veranderde ABIG Werke zich te Ueberlingen. In 1996 werd de volledige afdeling Junkers Industriële gasbranders te Wernau overgenomen van de firma Robert Bosch Gmbh, om het gamma gasgeblazen branders te completeren.
Na enkele moeilijke beginjaren 2000 werden de licenties en productie installaties overgekocht door 2 voormalige Abig Werke medewerkers Andreas Böhme en Richard Herzig. Van dan af werd met een klein team verder gewerkt onder de naam ABIC-Brennertechnik GmbH te Salem Neufrag.
De ABIC-branders zijn veelzijdig inzetbaar in de meest verscheiden industriële sectoren waaronder hout- en lakbehandeling en weverijen.

Bezoek hun internet site: www.abic-brennertechnik.de

Heeft u een vraag?

ABBI nv kan u zowel helpen in het definiëren van uw warmtebehoefte als in het structuurontwerp van uw verwarmingsinstallatie. Ons team beschikt over de nodige kwalificaties en ervaring om uw doestellingen te behalen.

Homologaties


© ABBI BURNERS.

Adres


Bergensesteenweg, 944-948
1070 BRUSSEL

Tel: 02/520.82.44
Fax: 02/523.30.70