Merken

Baltur

BALTUR fabriceert industriële en residentiële branders. De verschillende branderseries worden geproduceert in monobloc versies met vermogens gaande van 17,8 tot 44.640,0 kW voor brandstoffen stookolie, zware olie en gas.

Op onze site vindt u zowel de gasbrandersde stookoliebranders als de mixte branders terug.

Alle commerciële en technische brochures zijn terug te vinden op de site : www.baltur.com

Bij Baltur, zijn Onderzoek en Ontwikkeling toevertrouwd aan het professionalisme van een dynamisch team, klaar om de marktvraag om te zetten in innovatieve ideeën.
Voldoen aan de vraag van de meest veeleisende klant, toepassingsproblemen oplossen, ook de moeilijkste, vergt het besteden van aandacht aan elk constructief detail, het ontwikkelen van steeds betrouwbaardere producten met hoge prestaties.
Het onderzoek naar hoge prestaties en de avant garde technologie duwen zeker het respect voor het mileu niet op de achtergrond, noch het creëren van gebruiksvriendelijke machines.

Presentatievideo Baltur.

In 1994 is Baltur een van de eerste Italiaanse ondernemingen geweest die het certificaat bekwam van het Kwaliteitssysteem voor ondernemeingen volgens de normen UNI EN ISO 9001.

In 2003 werd het beheerssysteem ISO 9001 :2000 (Vision 2000) geadopteerd, die de aandacht vestigt op alle ondernemingsprocessen.
Elk product krijgt zijn kwaliteitslabel met respect voor de internationale normen.

Heeft u een vraag?

ABBI nv kan u zowel helpen in het definiëren van uw warmtebehoefte als in het structuurontwerp van uw verwarmingsinstallatie. Ons team beschikt over de nodige kwalificaties en ervaring om uw doestellingen te behalen.

Homologaties


© ABBI BURNERS.

Adres


Bergensesteenweg, 944-948
1070 BRUSSEL

Tel: 02/520.82.44
Fax: 02/523.30.70