Merken

Jetto

De firma Jetto gelegen in Frankrijk werd opgericht in 1984 en is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricatie en de commercialisatie van verwarmingssystemen via straling voor gebouwen met grote industriële en tertiaire volumes. Het ontwerp van Jetto steunt op een eigen test- en onderzoekslaboratorium.

Om efficient aan de verwarmingsvraag van geïsoleerde gebouwen te kunnen beantwoorden, oriënteert Jetto zijn onderzoek en ontwikkeling naar een nieuw concept dat zowel straling als convectie associeert : het dynamische JETTO TURBO systeem. Deze unieke en vernieuwende technologie laat toe om op meer efficiënte en en economische manier de verwarming te voor zien van de "nieuwste generatie" gebouwen.

Om zijn positie op de markt van grote volumes te versterken stelt Jetto een volledig gamma van stralingstoestellen voor. De donkerstralers en de helderstralers zijn te vinden op onze site.

Onze voornaamste bekommernis op elk moment : de tevredenheid van de klant door het voorstellen van kwaliteitsproducten en een performante dienst vanaf het projectontwerp tot raad bij werfuitvoering en onderhoud. Door zijn kwaliteitssysteem garandeert Jetto : de overeenstemming met de technische specificaties, de controle van de prestaties in het fabriek en de Europese Certificatie.

Heeft u een vraag?

ABBI nv kan u zowel helpen in het definiëren van uw warmtebehoefte als in het structuurontwerp van uw verwarmingsinstallatie. Ons team beschikt over de nodige kwalificaties en ervaring om uw doestellingen te behalen.

Homologaties


© ABBI BURNERS.

Adres


Bergensesteenweg, 944-948
1070 BRUSSEL

Tel: 02/520.82.44
Fax: 02/523.30.70